Tarinamme

Follow us:

Email: info@kasvukeskus.fi

KASVUKESKUS

YRITYSPALVELUT

TARINAMME

 

Kasvukeskuksen takana on tiimi, jossa on strategista ja operatiivista kokemusta ja osaamista eri aloilta. On useita onnistuneita tarinoita ja yrityksiä mutta myös kokemusta epäonnistumisista sekä siitä, miten yrityksen suunta saadaan tarvittaessa muutettua.

Kaikki pohjautuu kuitenkin ennen kaikkea oikeaan oikein rakennettuun tiimiin yrityksen tukijalkana. Tämä on selkeästi suurin yksittäinen asia, joka ratkaisee pitkälti yrityksen menestyksen. Tietysti myös liikeidea ja strategia ovat tärkeässä roolissa sekä ennen kaikkea niitä tukeva rahoitustilanne.

Lisäksi on myös muistettava kaikki tarvittava normaalin operatiivisen toiminna pyörittämiseksi, kuten esim. taloushallinto ja lakisääteiset asiat.

 

Näissä kaikissa yllä olevissa haluamme auttaa nuoria kasvavia yrityksiä ja tehdä heidän toimintansa mahdollisimman helpoksi. Annamme kaiken tarvittavan tuen ja täten yrityksen ydintiimillä jää aikaa keskittyä tarpeellisiin operatiivisiin ja strategisiin toimiin.

Rakennuspalveluyritykset

 

Olemme olleet mukana luomassa rakennuspal-velualalle menestystarinoita ja lisää on luvassa...

 

Olemme olleet rakentamassa uusia rakennuspalvelumalleja ja kehittäneet niiden pohjalta valtakunnallisilla menestys- ja kasvupalkinnoillakin palkitun yrityksen liiketoimintaa heti alkutaipaleelta voimakkaaseen kansalliseen ja kansainväliseen kasvuun. Yrityksessä toteutettiin myös menestyksekäs spin-off.

 

Tällä hetkellä olemme mukana kehittämässä myös muutamaa muuta toimijaa, joista toisen pääalana on suunnittelu- ja konsultointipalvelut ja toinen taas toimii kasvavalla työvoimanvuokraus- ja aliurakointialalla.

Design tuotteet sekä brändin kehitykseen liittyvät liiketoiminta-alueet ovat merkittävä osa Kasvukes-kuksen nykyistä palvelutoimintaa.

 

Työskentelemme tiiviisti tällä hetkellä kahden yrityksen käynnistämisvaiheessa. Toinen näistä suuntautuu korkealuokkaisten Design-tuotteiden kehittämiseen ja myyntiin kansainvälisesti. Kasvupotentiaali ja riskit ovat tässä kuitenkin suuret ja täten yrityksen ohjaminen erityisesti alkuvaiheessa oikeille urille on tärkeää.

 

Toinen yritys keskittyy lähinnä kellojen suunnitteluun ja kehitystyöhön, niiden myynnin lisäksi. Tässäkin tavoitteena kansainväliset markkinat vaikka kasvupotentiaali on selkeästi rajoitetumpi toimialasta johtuen.

Design -tuotteet

Peliteknologia

Peliteknologian puolella olemme mukana lähinnä kehittämässä uusia teknologioita hyödynnettäväksi myöhemmin pelisovelluksissa.

 

Työstämme eräässä yrityksessä uusia teknologioita yhdistettäväksi eri pelisovelluksiin. Kyseessä ovat lähinnä uudenlaiset IoT -ratkaisut. Näiden sovellusten kehitystyö vie kuitenkin vielä kauan.

 

Lisäksi olemme mukana käynnistämässä täysin uuden tyyppistä rahapeliä kansainvälisille markkinoille. Pelin konseptisuunnittelu on jo valmiina ja tällä hetkellä työstämmekin lähinnä tulevia operatiivisia vaiheita.

 

HALUATKO OSAKSI MENESTYSTÄ?

Copyright @ All Rights Reserved

Bank