Yhteystiedot

Follow us:

Email: info@kasvukeskus.fi

KASVUKESKUS

YRITYSPALVELUT

YHTEYSTIEDOT

Yrityksemme yhteystiedot löydätte alta. Kasvukeskuskus on osa MPA Group Oy:tä, joka toimii laaja-alaisesti konsultointitoimialalla. Voitte olla meihin yhteydessä jos haluatte lisätietoa tarjoamistamme palveluista start-up yrityksille tai jos olette kiinnostuneet toimimaan kasvun mahdollistajana.

Haemme sekä vastavalmistuneita että pitkän kokemuksen omaavia henkilöitä start-up yritysten erilaisiin tehtäviin. Ole siis rohkeasti yhteydessä mikäli olet kiinnostunut työllistymään tulevissa kasvuyrityksissä.

 

Menestys pohjautuu oikeaan ja sitoutuneeseen tiimiin ja kovaan työhön!

On myös tehtävä oikeita asioita ja kohdennettava resurssit oikein.

Lisäarvo

 

Tuomme asiakasyrityksillemme tarvittavaa lisäarvoa joustavasti juuri yrityksen tilanteen ja taloudellisten resurssien mukaisesti. Tämä mahdollistaa asiakasyrityksillemme vähäisten resurssien oikean kohdentamisen sekä uusien mahdollisten liikeideoiden löytämisen. Verkostojemme kautta pystymme löytämään ratkaisut ja toimintatavat lähes kaikkiin yleisimpiin haasteisiin ja kasvuongelmiin.

Emme kuitenkaan halua olla pelkkä palveluntarjoaja vaan osa menestyvää tiimiä. Rakennetaan siis yhdessä sellainen yrityksellenne!

NÄIN TAVOITAT MEIDÄT

Alta löydätte käyntiosoitteemme sekä postiosoitteemme.

Voitte olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

 

KASVUKESKUS

C/O MPA Group Oy

Kukolantie 35 E 20

20900 Turku

Finland

 

Tomi Vuorinen

CEO

+358 400 15 66 15

tomi.vuorinen@kasvukeskus.fi

 

info@kasvukeskus.fi

rekry@kasvukeskus.fi

www.kasvukeskus.fi

YHTEYSTIETOLOMAKE

Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen ja kertoa mielenkiinnostanne meille. Olemme tämän jälkeen teihin yhteydessä mahdollisimman pian asian tiimoilta.

 
 
 
 
Start-up yrityksen edustaja
Osaaja / työnhakija
Osaaja (hallitustyö/strategia)
Keksijä / liikeidean omaava
Rahoittaja
Yhteistyökumppani / konsultti
Muu
 
 

AIEMMIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

01. Ovatko antamani tiedot luottamuksellisia?

 

Käsittelemme kaikkia saamiamme tietoja luottamuksella. Tämä koskee niin uusia yritysideoita kuin olemassa olevien yritysten liikesalaisuuksia sekä myös työnhakija- sekä yhteistyökumppanitietoja.

Ilman erityistä lupaa emme luovuta työntekijätietoja asiakasyrityksillemme vaan olemme ensin suoraan yhteydessä työnhakijaan. Näin pystymme myös varmistamaan potentiaalisen työnhakijan mielenkiinnon ja sopivuuden juuri kyseiseen yritykseen.

 

Kaikkiin sivustolla esitettyihin esimerkkitapauksiin olemme saaneet luvan yrityksen edustajilta.

 

 

02. Keneen minun tulla olla yhteydessä jos haluan saada lisätietoja tai lähettää työhakemukseni sekä CV:ni?

 

Voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kasvukeskus.fi tai vaihtoehtoisesti täyttää yhteystietolomakkeen.

Voitte myös soittaa suoraan meille. Kaikki yhteystietomme löydätte näiltä sivuilta.

 

Työhakemukset ja CV:t tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen: rekry@kasvukeskus.fi

 

 

03. Minulla on loistava liikeidea / keksintö. Miten tästä edetään?

 

Jos sinulla on valmis liikeidea tai keksintö, jonka mahdollisuuksiin uskot, ole meihin heti yhteydessä. Kaikki liiketoimintaideat käydään yhdessä läpi ja samalla saamme luotua alustavan lyhyen liiketoimintasuunnitelman mikäli idea on mielestämme toteutettavissa järkevästi.

 

Hankeen rahoitusmahdollisuudet käydään yhdessä läpi ja tarvittaessa käynnistämme myös sopivien sijoittajien hakemisen hankkeelle.

 

Mahdollisesti meillä on jo soveltuva tiimi takana ja pääsemme vauhtiin nopeasti. Usein kuitenkin joudumme hakemaan sopivia palasia liiektoiminnan käynnistämiseksi erikseen. Tällöin laitamme haun käyntiin sivuillamme sekä yhteistyöverkostossamme. Tapauksesta riippuen tämä vie aikaa viikoista kuukausiin. On kuitenkin erityisen tärkeää, että hankkeen takana on juuri oikea tiimi, jotta kykenemme menestykseen. Tässä ei voi oikeista.

 

 

04. Mitä palvelunne maksavat?

 

Aina tekisi mieli sanoa, että teemme tätä hyvästä sydämestämme auttaaksemme Suomea nousuun. Valitettavasti kuitenkin talouden realiteetit koskevat myös meitä ja täten joudumme veloittamaan asiakkaitamme palveluistamme. Olemme kuitenkin erityisen avoimia palkkiojärjestelyjen suhteen. Palvelumme laadusta ja työmäärästä riippuen käytämme seuraavia palkkiojärjestelyjä sekä niiden yhdistelmiä, joista sovitaan aina asiakkaan kanssa etukäteen:

 

1. Kiinteä sovittu palveluhinta (selkeät toimeksiannot sekä esim. taloushallinnon palvelut kk-veloituksella)

2. Osakkuus / kumppanuus (erityisesti liikeideat sekä strateginen hallitustyö)

3. Provisio (esim. toteutuneen myynnin mukaan tulevaisuudessa maksettava provisio)

4. Myös tuntihinnoittelua käytetään joskus (erityisesti pienet ja lyhytkestoiset toimeksiannot)

 

 

05. Miten osaatte kaiken tarvittavan?

 

Olemme olleet mukana monessa toiminnassa ja yrityksissä. Täten kokemus on opettanut meille jo paljon ja teidän ei kannata tehdä samoja virheitä kun me olemme mahdollisesti jo tehneet. Olemme myös oppineet sen, että kaikki lähtee erityisesti henkilöistä, joten panostamme erityisesti juuri oikean tiimin kasaamiseen hankkeen taakse.

 

Lisäksi olemme oppineet myös sen, että menestyvän yrityksen luomisessa on hyödynnettävä yhteistyökumppaneita ja olemassa olevaa muuta verkostoa sekä tieto-taitoa, joita haluammekin käyttää hyödyksi nyt myös teidän potentiaalisten hankkeiden läpiviemiseksi.

Eli meidän kauttamme saatte tarvittavan verkoston ja kontaktit siten, että yrityksenne menestyksekäs kasvu mahdollistuu.

Copyright @ All Rights Reserved

Bank